Permanente make-up

Wil je verzorgd voor de dag komen, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen? Geen omkijken meer naar jouw make-up met permanente make-up, oftewel PMU! Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd!

 

Wat is permanente make-up (PMU)?

Bij permanente make-up (PMU) worden er pigmenten in de lederhuid gebracht door middel van een steriele disposable naaldmodule. Het principe lijkt op tatoeëren, maar het doel is anders. Het verschil ligt voornamelijk in de laag waar het pigment verblijft. Bij een tatoeage is dit in de onderste lederhuid, waardoor deze nooit zal vervagen. PMU verblijft in oppervlakkige lederhuid en vervaagt na 2-5 jaar (afhankelijk van huidtype en andere factoren).  

Na de eerste behandeling is het pigment erg donker doordat het nog op de huid ligt. In de dagen na de behandeling ‘’zakt ‘’ het pigment in de huid en neemt de intensiteit met 40% af. Na 7 dagen is uw huid hersteld. 


Mogelijkheden Permanente Make-up

Het is mogelijk om de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner te laten pigmenteren in mijn salon in Breda. 

Permanente Make-up (PMU) Wenkbrauwen

Hairstroke- techniek
Bij de hairstroke techniek worden er fijne streepjes gepigmenteerd waardoor deze op haartjes lijken. Dit is een erg natuurlijke techniek en toepasbaar voor alle soorten wenkbrauwen, maar vooral voor het corrigeren van de vorm is dit een erg mooie techniek.

De schaduw-techniek
Bij de schaduw techniek kleuren we de gehele wenkbrauw vorm in. Hierdoor wordt de wenkbrauw aangezet en creëren we meer volume.

Permanente Make-up (PMU) Lippen


In het geval van lippen zijn er meerdere mogelijkheden. Een lipliner is mogelijk, maar ook het verbeteren van de lippenvorm door middel van full lips. Voor mensen die altijd een lippenstift dragen is deze techniek erg geschikt, aangezien er een kleur over de gehele lippen wordt gepigmenteerd. Het schaduwen van de buitenste rand van de lippen wordt ook veel gedaan, hierdoor  krijgen de lippen optisch meer volume.

Permanente Make-up (PMU) Eyeliner


Bij een eyeliner is alles mogelijk. Een eyeliner alleen in de wimperrand tot een brede eyeliner met een wing, alles is mogelijk.  Door PMU heb je altijd een eyeliner die symmetrisch en strak is! 

 

PMU specialist José - 3 juni aanwezig


Op 23 mei kun je een PMU behandeling ondergaan bij Schoonheidssalon Margot! José Boekelmans, ervaren huidtherapeute en Permanente Make-up specialiste, zal eens in de 8 weken in mijn salon in Breda werkzaam zijn om permanente make-up uit te voeren. Zij werkt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD.

GGD erkend